Gourmet Experience

Gourmet Experience

Savršeni spoj hrane i vina...



Restoran “Kaštel”

Jelovnik restorana Kaštel temelji se na namirnicama koje reflektiraju povijest i kulturu Zadra i okolice. Od sira do maslinovog ulja i vina, svi proizlaze iz stoljetne tradicije, prožete čistim, jednostavnim okusom kojeg zasigurno nećete zaboraviti.


Kuhajući sa lokalnim namirnicama, domaća klasična jela sa modernim pomakom, izvrsno se sljubljuju sa vrhunskim vinima sa ovog područja.


Pozivamo Vas da uživate u jedinstvenom, gurmanskom iskustvu koje vas vodi duboko u srce zaboravljenih obiteljskih recepata Zadra i okolice.

VIDEO

Radno vrijeme

Doručak: 07 – 11h

Ručak i večera: 11-23h

Rezervacije: mailto:info(manki)hotel-bastion(tocka)hr, 023/494-950

Riječ šefa kuhinje

“Iza svakog jela stoji razumijevanje okoline i identiteta dalmatinskog načina života, stvorenog u dodiru, miješanju i preklapanju različitih ljudi koji su živjeli na ovom području od 1. stoljeća i svi su tu, naravno, ostavili svoj trag.

Moja kulinarska filozofija je inspirirana mediteranskom tradicionalnom kuhinjom koja stvara emociju, konstantno se mijenja i teži savršenoj sinergiji hrane i vina, i na taj način ju čini modernom i atraktivnom.”

- Chef Ivan Turković

„Jelovnici zaboravljene prošlosti…”

MENU ZA RUČAK I VEČERU (.PDF)

VINSKA KARTA (.PDF)

TASTING MENU (.PDF)