Hotel Bastion

Od zaboravljene povijesne znamenitosti do Relais & Chateaux hotela sa 4 zvijezdice

Zadar je u povijesti zbog svog položaja oduvijek igrao ulogu obrambenog grada, ali danas je to mjesto uživanja, opuštanja i odmora u bojama Mediterana, mjesto puno ornamenata bogate i žive prošlosti.

Mnogo je svjedoka te promjene Zadra iz zatvorenog grada u otvorenu metropolu juga, no tu priču najbolje će vam ispričati Hotel Bastion.

Smješten u očuvanim ostacima obrambene ugaone kule, Hotel Bastion danas nudi luksuzno i suvremeno iskustvo boravka u okružju opipljive povijesti, mijene i kontrasta. Užitci koji se ovdje nude mnogobrojni su i skrojeni kako bi njegovali vaš duh.

Stari zadarski recepti i odlična domaća hrana za svako nepce, uz biranu ponudu vrhunskih vina čekaju vas u restoranu Kaštel, smještenom u slikovitim ostatcima tvrđave iz 13. stoljeća.

Tjelesna forma, sklad i mir duha mogu se postići u elegantnom wellness-centru Castello, koji nudi mnoštvo raznolikih luksuznih tretmana ljepote i fitness-aktivnosti, od kromoterapije do parnih kupelji i više.

Hotel Bastion nudi i multifunkcionalnu konferencijsku salu opremljenu najsuvremenijom tehnologijom za održavanje poslovnih sastanaka, seminara, multimedijskih prezentacija i/ili audio-video konferencija, mjesto gdje se posao pretvara u zadovoljstvo.