Restoran “Kaštel”

Riječ šefa kuhinje

“Iza svakog jela stoji razumijevanje okoline i identiteta dalmatinskog načina života, stvorenog u dodiru, miješanju i preklapanju različitih ljudi koji su živjeli na ovom području od 1. stoljeća i svi su tu, naravno, ostavili svoj trag.

Moja kulinarska filozofija je inspirirana mediteranskom tradicionalnom kuhinjom koja stvara emociju, konstantno se mijenja i teži savršenoj sinergiji hrane i vina, i na taj način ju čini modernom i atraktivnom.”

- Chef Marijo Čepek

Restoran “Kaštel”

Vizija restorana Kaštel počiva na namirnicama i proizvodima koji pričaju priču o kulturi i tradiciji grada Zadra i njegove okolice, i bilo da je riječ o domaćem siru, maslinovom ulju ili vinu, rezultat je uvijek savršeni balans jednostavnosti i svježine popraćen jedinstvenim i nezaboravnim kulinarskim iskustvom.

Konstantna težnja za savršenim spojem hrane i vina, oživljavanje izgubljenih recepata Zadra na moderan i atraktivan način, kuhinja koja je inspirirana strašću za jedinstvenim aromama koje su nekad bile sastavni dio dalmatinske obiteljske kulture - to je ono što čini Kaštel, restoranom sa jedinstvenim kulinarskim identitetom.

Gourmet Experience VIDEO