COVID-19 OBAVIJEST

COVID-19 OBAVIJEST

Sigurnosni standard Hotela Bastion za vrijeme trajanja epidemije korona virusaDragi gosti,  

Zaštita Vaše sigurnosti i zdravlja, kao i našeg osoblja, glavni su prioriteti Hotela Bastion, te smo stoga uveli dodatne mjere predostrožnosti kako bi Vaš boravak u hotelu Bastion bio što sigurniji i ugodniji. 

Kao i prije pojave ove ugroze koja je zaustavila cijeli svijet, od iznimne nam je važnosti visoka razina održavanja higijene prostora, stoga smo u našem hotelu uveli dodatne higijenske mjere razvijene u skladu s globalnim i lokalnim zdravstvenim tijelima, a one uključuju:     

  • Dezinficijensi za ruke postavljeni na svim ulazima (recepcijarestoran, wellness, dizalotoalet)     

  • Pojačana dezinfekcija svih prostorija i površina koje se često dodiruju (rukohvatiručkeprekidači...) 

  • Korištenje zaštitnih rukavica i maski tijekom izravne interakcije osoblja sa gostima (osoblje će slijediti sve upute i smjernice te će prije svakog radnog dana, provesti samoprocjenu, pregledati popis simptoma i ako se pojave neki simptomi, obavijestit će poslodavca te neće doći na posao) 

  • Ograničen broj osoba u prostoru recepcije u skladu sa mjerama fizičke distance od 1.5 metra. 

  • Beskontaktno plaćanje (ukoliko je moguće) 

  • Nepotrebni materijali i predmeti koji se teže dezinficiraju biti će uklonjeni iz soba  

  • Sobarice neće ulaziti u sobe (niti dirati ili premještati osobne stvari gosta) tijekom odsjedanja, osim ako to gost prethodno ne zatraži. 

  • Sva posteljina se (kao i obično) pere na visokoj temperaturi (90°C ) u našoj praonici, a prljavo rublje se odmah pakira u posebne vreće u sobi kako bi se izbjegao kontakt sa čistim tijekom transporta.  

  • Povećava se učestalost zamjene zračnog filtra i čišćenje sustava HVAC kako bi se povećala razmjena svježeg zraka. (Odmašćivanje i čišćenje svih dijelova alkalnim abrazivom pomoću pneumatskih rotacijskih četkica, nakon čega slijedi protok tlaka radne otopine aerosola za dezinfekciju kroz sustav. Aktivna tvar za dezinfekciju: Natrij dikloroizocijanurat dihidrat (50%), (CAS br. 51580-86-0) ) 

  • Spa Zona (saune, jacuzzi...) u našem wellnessu trenutno nije dostupna.

Kako bi što uspješnije i učinkovitije odgovorili na ovu pandemiju i osigurali sigurnost Vašeg boravka u našem hotelu na najvišoj mogućoj razini, kontinuirano pratimo najnovije savjete i preporuke hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo kao i preporuke Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) čije najnovije informacije možete pronaći na njihovim službenim web stranicama. 

Hvala Vam na povjerenju, 

Hotel Bastion